Групов PCR тест за Коронавирус по метода на пуловете.

Медицинска лаборатория ПИСАНЕЦ  предлага на своите пациенти Real Time PCR - групово изследване за коронавирус по метода на пуловете. То позвoлява да бъдат тествани едновременно  работници и служители,  работещи заедно в офиси, кабинети и производствени помещения , както и  хора, които живеят заедно (семейства, близки в един дом).

 Коронавирусът се предава по въздушно-капков и битов път, а това излага голям брой хора на риска от зараза.

 С помощта на Real Time PCR по метода на пуловете могат да се тестват цели колективи, служители,  работещи в риск като изследванията се обединяват на групи в едно общо изследване , а по този начин цената става значително по- ниска. 

Така чрез периодично тестване може да се гарантира спокойствието както на работници и служители, така и на техните работодатели, че всички в колектива са здрави.

 Този Real Time PCR метод  е подходящ и за семейно тестване за сигурността на най-близките ни хора.

Лаборатория ПИСАНЕЦ предлага следните Real Time PCR пулове:

До 5 човека в един пул – цена 150 лева

При наличие на положителен резултат в даден пул, пациентите,  участващи в пула,  се изследват индивидуално. Цената на потвърдителният  Real Time PCR тест за всеки пациент е  90 лева.

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече