СКРИНИГ НА ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА

Тази кампания обединява изследвания, насочени към скрининг на заболяванията на щитовидната жлеза.

Хормоните на щитовидната жлеза са от изключително важно значение. Те регулират почти всички обменни процеси в организма и ги поддържат в равновесие.

Отклоненията в нивата им могат да бъдат в посока повишение или намаление. За пълната функционална характеристика на щитовидната жлеза е необходимо изследването на: FT3, FT4 и TSH.

Изследването им е наложащо, за да се изясни функционалното състояние на жлезата при установени отклонения в стойностите на тиреостимулиращия хормон, както и при симптоми и признаци на хипертиреоидизъм или хипотиреоидизъм.

През месец Юни в лаборатория Писанец може да проверите своя хормонален статус на преференциалната цена от 18 лева за трите хормона /вместо 36 лева/

Препоръчително е изследванията да се извършват сутрин, на гладно и преди приема на кафе или други продукти, съдържащи кофеин. 

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече