През Април и Май изследване на полови хормони на преференциални цени!!!

 

През месеците Април  и Май  2021г.  Медицинска Лаборатория „ПИСАНЕЦ” предлага на своите пациенти  изследвания на преференциални цени на Полови хормони. Те важат  за всички  филиали на лабораторията. Не е необходимо направление от лекар или предварително записване.В кампанията се включват следните полови хормони:

LH (лутеинизиращ хормон)- цена  9 лв.

FSH (фоликулостимулиращ хормон) - цена  9 лв.

Prolactin- цена  9 лв.

Progesterone - 
цена 10 лв.

Estradiol - цена 10 лв.

Testoateron - цена 10 лв.

 

Изследването на полови  хормони е подходящо за двойки, имащи проблем с репродуктивните функции, както и при контрол на провеждана хормонална терапия.

Могат да се възползват жени в широк възрастов диапазон, когато трябва да се уточнят причините за нарушения в менструалния цикъл.

Някои от хормоните  се изследват в точно определен ден от месечния цикъл при жените. LH, FSH и Estradiol се изследват от 3-ти  до 5-ти ден от менструалния цикъл, а Progesterone - в 21-ви - 22-ри ден от цикъла.   

 Употребата на глюкокортикоидни препарати, някои антибиотици, естроген съдържащи медикаменти или хранителни добавки,  могат да повлияят резултатите за някои  полови хормони.

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече