ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦ МАРТ И АПРИЛ

ПРОМОЦИОНАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА МАРТ И АПРИЛ В ЛАБОРАТОРИЯ ПИСАНЕЦ:

 

1/ D-DIMER на преференциална цена - 18.00лв.

Изследването за Д-Димер е точен и бърз анализ, който показва дали има необичайна степен на съсирване на кръвта в тялото. Д-димер измерва количеството на протеин наречен фибринов Д-димер в кръвта. Фибриновият Д-димер се произвежда винаги, когато се разгражда активно някъде в съдовата система. Такива състояния включват дълбока венозна тромбоза, дисеминирана вътресъдова коагулация, белодробна емболия и други медицински състояния.

2/ NT pro BNP на преференциална цена - 35.00лв.

Хроничната сърдечна недостатъчност, най-често причинена от левокамерна дисфункция, е клиничен синдром в резултат на намален капацитет на сърцето. 

Прoучвания показват, че В тип нaтриуретичен пептид (BNP) е полезен при диагностицирането на сърдечна недостатъчност. 

Определянето на нивата NT -proBNP в плазмата може да бъде полезна при идентифицирането пациенти с хронична сърдечна недостатъчност.

3/ Общ белтък и Албумин на преференциална цена -2.00лв.

 Изследването на общ белтък измерва общото количество на протеините в кръвния серум. Най-голямата част от серумните протеини са албумин и имуноглобулин.

Албуминът е най-важният протеин в човешкото тяло и се произвежда от чернодробните клетки. Концентрацията на албумин в кръвта е чувствителна към увреждането на черния дроб. 

Общ белтък и албумин са показатели, с които може да се направи скрининг за чернодробно или бъбречно заболяване.


За тези изследванията е препоръчително да се направят сутрин на гладно, БЕЗ да сте приемали храни и напитки.

*Заплаща се Tакса обработка биологичен материал и екарисаж

* Както при всички диагностични тестове, окончателна клинична диагноза не трябва да се основава на резултатите от един тест, а трябва да бъде направена само от лекаря след оценка на всички клинични и лабораторни резултати.

 

 

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече