ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ И АВГУСТ!

През месеците юли и август 2023г.Медицинска Лаборатория „ПИСАНЕЦ” предлага на своите пациенти  изследвания на преференциални цени на Полови хормони. Те важат  за всички  филиали на лабораторията. Не е необходимо направление от лекар или предварително записване.

В кампанията се включват следните полови хормони:

LH (лутеинизиращ хормон) - цена  10 лв.

FSH (фоликулостимулиращ хормон) - цена  10 лв.

Prolactin- цена  10 лв.

Progesterone - цена 10 лв.

Estradiol - цена 10 лв.

Testosteron - цена 10 лв.

Изследването на полови  хормони е подходящо за двойки, имащи проблем с репродуктивните функции, както и при контрол на провеждана хормонална терапия.

Могат да се възползват жени в широк възрастов диапазон, когато трябва да се уточнят причините за нарушения в менструалния цикъл.

Някои от хормоните  се изследват в точно определен ден от месечния цикъл при жените. LH, FSH и Estradiol се изследват от 3-ти  до 5-ти ден от менструалния цикъл, а Progesterone - в 21-ви - 22-ри ден от цикъла.   
Употребата на глюкокортикоидни препарати, някои антибиотици, естроген съдържащи медикаменти или хранителни добавки,  могат да повлияят резултатите за някои  полови хормони.


За тези изследванията е препоръчително да се направят сутрин на гладно, БЕЗ да сте приемали храни и напитки.

*Заплаща се Tакса обработка биологичен материал и екарисаж


* Както при всички диагностични тестове, окончателна клинична диагноза не трябва да се основава на резултатите от един тест, а трябва да бъде направена само от лекаря след оценка на всички клинични и лабораторни резултати.

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече