ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИТЕ НИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МЕСЕЦ МАРТ И АПРИЛ!

СКРИНИНГ НА ЩИТОВИДНА ЖЛЕЗА

Тази кампания обединява изследвания, насочени към скрининг на заболяванията на щитовидната жлеза.

TSH, Anti TPO (MAT), Anti Tg (TAT) на пакетна цена от 35.00лв

Препоръчително е изследванията да се извършват сутрин, на гладно и преди приема на кафе или други продукти, съдържащи кофеин. 

*Заплаща се Tакса обработка биологичен материал и екарисаж

* Както при всички диагностични тестове, окончателна клинична диагноза не трябва да се основава на резултатите от един тест, а трябва да бъде направена само от лекаря след оценка на всички клинични и лабораторни резултати.

 

 

Хормоните на щитовидната жлеза са от изключително важно значение. Те регулират почти всички обменни процеси в организма и ги поддържат в равновесие.

Отклоненията в нивата им могат да бъдат в посока повишение или намаление. 

Изследването им е наложащо, за да се изясни функционалното състояние на жлезата при установени отклонения в стойностите на тиреостимулиращия хормон, както и при симптоми и признаци на хипертиреоидизъм или хипотиреоидизъм.

През месеците Март и Април в лаборатория Писанец може да проверите своя хормонален статус на преференциалната цена от 35 лева за трите показателя/вместо 47 лева/.

 

 

 

 

 

 

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече