ПРОМОЦИОНАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ЮЛИ И АВГУСТ В ЛАБОРАТОРИЯ ПИСАНЕЦ

Туморните маркери са вещества, които се откриват в организма и се произвеждат от туморни или други клетки на тялото в отговор на наличен злокачествен раков процес / карцином / или на друг – доброкачествен такъв. Тези маркери могат да дадат информация за това колко агресивен е процесът  и повлиява ли  се от съответната  терапия. Някои се асоциират с един единствен вид карцином, други обаче се свързват с различни типове. 

Въпреки че повишените нива на даден туморен маркер могат да бъдат сигнал за наличието на карцином, това самостоятелно не може да постави окончателна диагноза, а винаги се използвят в комбинация с други диагностични тестове. 

AFP /Алфа-фетопротеин/ - 15.00лв  (Вид карцином – чернодробен рак и герминативно клетъчни тумори)

 

CA15-3 - 15.00лв  (Вид карцином – на гърдата)

 

CA19-9 - 15.00лв  (Вид карцином – колоректален рак, рак на панкреаса, жлъчката, жлъчните пътища, както и стомашните карциноми)

 

CA-125 - 15.00лв (Вид карцином – яйчников)

 

CEA /Карциноембрионален антиген/ - 15.00лв  (Вид карцином – общ туморен маркер)

 

PSA total /Простатно – специфичен антиген/ -15.00лв  (Вид карцином – на простата)

 

*Заплаща се Tакса обработка биологичен материал и екарисаж

* Както при всички диагностични тестове, окончателна клинична диагноза не трябва да се основава на резултатите от един тест, а трябва да бъде направена само от лекаря след оценка на всички клинични и лабораторни резултати.

 

Свържете се с нас

Контакти

За да Ви е полезен и за да Ви предложи най-подходящите според нуждите и предпочитанията Ви стоки/услуги, като Ви спести в максимална степен време за търсене, този сайт използва бисквитки. Научете повече